Beyond the Crisis: Role and Effects of Corporate Social Responsibility during the COVID-19 Pandemic - Ubrežiová, Iveta
Zaoberanie sa výskumnou medzerou v chápaní dynamiky spoločenskej zodpovednosti firiem počas pandémie COVID-19 a prezentovanie výsledkov národnej výskumnej iniciatívy na Slovensku.