Naše čerpačky smerujú ku convenience obchodu - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s konateľom pre maloobchod Orlen Unipetrol Slovakia, Matejom Vargom. Čerpacie stanice Orlen prechádzajú zmenami a okrem vynoveného gastra pracujú aj na ponuke potravín. Víziou je ponúkať zákazníkom v každej fáze dňa to, čo potrebujú na stravovanie. Nielen kávu a a čokoládovú tyčinku na cestu, ale aj suroviny na prípravu večere. Sieť rokuje s reťazcami, ale na convenience obchode pracuje aj po vlastnej linke.