Role of Law Enforcement Agencies in the Implementation of the National Security Strategy in Ukraine (1991-2014) - Vyhivskyi, Ivan
Cieľom štúdie je analyzovať súčasnú legislatívu Ukrajiny v kontexte formovania systému na zaistenie národnej bezpečnosti Ukrajiny, identifikovať úlohu orgánov činných v trestnom konaní pri budovaní stratégie národnej bezpečnosti a študovať hlavné oblasti právnej regulácie činnosti orgánov činných v trestnom konaní v tejto oblasti.