Comparative Analysis of Originality of Product and Process Innovations in Enterprises of the Slovak Republic in 2024 - Kovács, Jozef, 1994-
Prieskum a porovnanie úrovne originality inovácie produktov a procesov v inovačných podnikoch na Slovensku. Využitie kvantitatívneho prístupu založeného na dotazníkoch.