Electric Vehicles Charging Services Perspectives and Challenges - Lauko, Rastislav, 1979-
Autor článku vykonal finančné analýzy vybraných prevádzkovateľov nabíjacej infraštruktúry v Európe a porovnal závery s ich konkurentmi. Okrem toho má tento článok ambíciu vykonať syntézu rôznych aspektov ekosystému elektromobility s cieľom vyvodiť inovatívne odporúčania.