Vrátenie DPH zaplatenej v inom členskom štáte – VAT refund - Uríková, Zuzana
Podnikatelia registrovaní pre DPH v jednom členskom štáte Európskej únie môžu za určitých podmienok požiadať o vrátenie DPH zaplatenej v inom členskom štáte. Článok približuje tento proces refundácie DPH. Podanie žiadosti o vrátenie dane v inom členskom štáte platiteľom dane registrovaným podľa zákona o DPH. Vrátenie dane zahraničnej osobe z iného členského štátu. Vrátenie dane zahraničnej osobe z tretieho štátu.