Stanovenie daňového výdavku „Spotreba PHL“ pri vozidle zaradenom do obchodného majetku - Cígerová, Nadežda
Vzor internej smernice „Stanovenie daňového výdavku ‚Spotreba PHL‘ pri vozidle zamestnávateľa“, opis jej obsahu a vzorové situácie. Smernica upravuje, ktoré výdavky sú daňovými výdavkami pri osobných motorových vozidlách a pri nákladných motorových vozidlách alebo pracovných mechanizmoch, ako sa určí daňový výdavok, čo má obsahovať kniha jázd a ďalšie súvisiace náležitosti.