Stanovenie daňového výdavku „Spotreba PHL“ pri vozidle nezaradenom v obchodnom majetku fyzickej osoby - Cígerová, Nadežda
Vzor internej smernice „Používanie súkromného motorového vozidla na pracovné cesty podnikateľa“, opis jej obsahu a vzorové situácie. Smernica sa týka podnikajúcich fyzických osôb (živnostníkov a SZČO), ktoré nemajú motorové vozidlo evidované v obchodnom majetku. Výdavky na stravovanie, ubytovanie a cestovné náklady.