Inovatívny marketing ako nástroj zvyšovanie efektívnosti obchodných manažérov v podmienkach inovatívneho vývoja ekonomiky - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Inovatívny marketing predstavuje objektivizovanú formu výrobnej a ekonomickej činnosti podniku alebo inštitúcie, ktorá je zameraná na optimalizáciu a kontrolu inovačných, výrobných a predajných aktivít organizácie. Je založený na výskume trhu a aktívnom ovplyvňovaní trhového prostredia.