Marketingové ukazovatele inovačného potenciálu podniku a ich hodnotenie - Ševčíková, Renáta, 1982-
Inovačná politika je súbor manažérskych metód, ktoré zabezpečujú zrýchlenie procesov integrácie všetkých typov inovácií s cieľom vytvoriť v podniku priaznivú klímu, ktorá stimuluje inovácie vo všetkých oblastiach výroby a obchodnej činnosti [5]. V súvislosti s prechodom mnohých spoločností na otvorené inovácie dochádza k výraznej zmene funkcií, ktoré v rámci organizácie vykonávajú oddelenia zodpovedné za vedu a výskum.