Public Interest and Scholarly Output on Renewable Energy and the Shadow Economy: Evidence from Google Trends and Academic Databases - Lyeonov, Serhiy
Preskúmanie vzťahu medzi spoločenskou pozornosťou, meranou pomocou služby Google Trends a vedeckými prácami o obnoviteľných zdrojoch energie a tieňovej ekonomike.