Impact of Robots and Artificial Intelligence on Labor and Skill Demand: Evidence from the UK - Lábaj, Martin, 1982-
Vytváranie nových pracovných expozícií v oblasti robotiky a umelej inteligencie. Tie sa použili na rozbor zmien v dopyte po pracovnej sile a zručnostiach za posledné desaťročie v Spojenom kráľovstve.