10 kľúčových odpovedí o dohode Únie s Trumpom - Turza, Róbert
Zdĺhavé rokovanie medzi USA a EÚ je na konci. Šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyen sa dohodla s prezidentom Trumpom. Išlo o veľa - Únia mohla byť zaťažená clami na väčšinu európskeho tovaru na úrovni 30 percent. Výsledok je napokon odlišný. Autor prináša výsledok danej dohody a najmä čo to znamená pre slovenskú ekonomiku.