Slováci chcú bezpečnejšie výrobky - Alenová, Gabriela
Slovenskí spotrebitelia sa stále viac obávajú škodlivých chemických látok vo výrobkoch bežnej spotreby. Požadujú nielen viac informácií, ale aj prísnejšiu reguláciu a dôslednejšie testovanie produktov pred ich uvedením na trh.