The Impact of International Grants and EU Programs on the Development of the Tourism Industry in Ukraine - Karpenko, Lidiia
Na Ukrajine nie je tempo rozvoja odvetvia turistických služieb také dynamické ako vo svete. Ukazuje sa, že najlepšie výsledky v oblasti rozvoja cestovného ruchu, založené na synergii, možno dosiahnuť integráciou a súčasnou realizáciou turistických a kultúrnych projektov.