Najobľúbenejší druh mäsa rapídne dražie - Hubinská, Veronika
Poľský trh rok 2025 zasiahla kríza v podobe šírenia vtáčej chrípky. Odnieslo si množstvo chovov a straty tamojší farmári počítajú v miliónoch. Ako a prečo to ovplyvnilo európsky a slovenský trh. S akým vývojom môžu spotrebitelia ďalej počítať.