Slovenský e-commerce naďalej rastie - Alenová, Gabriela
Dáta spoločnosti Upgates ukazujú, že v prvom polroku 2025 trh elektronického obchodu naďalej rastie a to tak z hľadiska počtu objednávok, ako aj celkového obratu v eurách.