Sea Level Rise and Its Impact on the Delineation of Maritime Zones - Harakaľová, Dorota, 1989-
Ponúknutie úvodného prehľadu problematiky námorných hraníc, predstavenie základných právnych základov a načrtnutie niektorých odborných názorov na otázku stability námorných hraníc v kontexte meniacich sa podmienok.