Vlastné náradie zamestnanca – náhrada za používanie - Valterová, Ivana
V praxi sa možno stretnúť so situáciou, keď zamestnávateľ neposkytne zamestnancovi potrebné náradie, zariadenie a iné predmety, ktoré potrebuje zamestnanec k svojej práci, ale zamestnanec používa svoje vlastné. Tento postup pripúšťajú pracovnoprávne predpisy a riešia daňové predpisy. Aké sú daňové dôsledky uvedeného postupu?