Šikanovanie na školách - Tichý, Miroslav
Legislatívne je daná problematika riešená v Smernici č. 1/2025 k prevencii a riešeniu šikanovania detí a žiakov v školách a školských zariadeniach, ktorú Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR vydalo s účinnosťou od 1. 2. 2025. Prevencia voči šikanovaniu. Preverovanie podozrenia zo šikanovania. Spolupráca so zákonným zástupcom a zástupcom zariadenia.