Cooperation of Ukraine with the V4 Countries in the Field of Border Crossing. The Case of the Slovak-Ukrainian Border - Taliian, Iryna, 2000-
Popísanie spolupráce Ukrajiny s krajinami Vyšehradskej štvorky v oblasti colných kontrolných stanovíšť so zameraním na slovensko-ukrajinskú hranicu.