Foreign Policies of Selected African States - Zagoršeková, Natália, 1991-
Stratégie zahraničnej politiky štyroch afrických štátov – Kene, Nigérie, Južnej Afriky a Mali na základe ich oficiálnych, alebo reprezentatívnych dokumentov o zahraničnej politike. Zdôraznenie afrických krajín, ako autonómnych aktérov, formujúcich ich vonkajšie angažovanosti, čo je aspekt, ktorý sa len zriedka skúma.