The Impact of Reputation Metrics on Corporate Revenues - Štofaníková, Zuzana
Táto štúdia skúma vzťah medzi reputáciou spoločnosti a finančnou výkonnosťou v českom odvetví balenej vody (CZ NACE 11070) so zameraním na skóre celkovej online reputácie (TOR) a skóre pokročilej analýzy sentimentu (ASA). Pomocou zmiešaného prístupu integruje sekundárne finančné údaje s primárnymi metrikami reputácie z analýzy sentimentu, online hodnotení a indexovaných webových stránok. Štúdia analyzuje 10 najlepších spoločností a na základe dostupnosti údajov sa zameriava na 4 najlepšie.