Italský recept na levnější elektřinu a plyn
Mario Draghi vydal správu s cieľom znížiť ceny elektriny, plynu a ďalších palív. Cesta k nemu má viesť cez elektrifikáciu, rozvoj OZE a jadra. Dôraz sa má klásť na dlhodobé kontrakty.