Dostupné bydlení? - Sobková, Martina
Ceny nehnuteľností rastú, nájmy dosahujú rekordné výšky a pre mnohých sa vidina vlastného bývania vzďaľuje. Dostupné bývanie sa stáva kľúčovou témou súčasnosti, pričom zaistiť ho pre každého sa zdá byť dnes už nereálne. Aká je teda aktuálna situácia na trhu?