Podnikové kvalifikačné vzdelávanie a inovačná aktivita v podniku - Matulčíková, Marta, 1964-
Pri koncipovaní článku vychádzame z myšlienky inovačného priestoru, ako časti podniku zameriavajúcu sa na inovačné aktivity, ktorých cieľ je dosiahnuť zlepšenie ekonomických parametrov, kde významnú úlohu zohráva podnikové kvalifikačné vzdelávanie. Cieľom príspevku je charakterizovať jednotlivé druhy kvalifikačného vzdelávania a typy inovácií. Empirická časť článku sa zameria na druhy vzdelávanie a ich dosah na jednotlivé typy inovácií, prípadne vplyvy realizovaných inovačných aktivít navzájom.