Communication Skills as Part of Continuing Education for Healthcare Professions - Matulčíková, Marta, 1964-
Výskumná štúdia sa zaoberá komunikačnými zručnosťami v zdravotníctve z hľadiska ich významu pri vykonávaní zdravotníckych úloh. Teoretické pozadie problematiky bolo spracované na základe domácich a medzinárodných zdrojov. Cieľom výskumnej štúdie je zistiť význam rozvoja komunikačných zručností v lekárskej praxi lekárov a preskúmať ochotu lekárov vzdelávať sa v komunikačných zručnostiach.