Sumy stravného od 1. apríla 2025 a dopady ich zvýšenia - Minková, Ľuboslava
Od 1. januára 2025 je účinný zákon č. 297/2024 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách v z. n. p. Zákon novelizoval aj § 8, ktorý ustanovoval najmä postup pri zvyšovaní súm náhrad, teda aj stravného.