Dlhodobý majetok - podpora elektromobility vo väzbe na daň z príjmov - Mušková, Lea
Elektromobilita je cestný dopravný systém založený na dopravných prostriedkoch, ktoré sú poháňané elektrickou energiou. Primárnym nástrojom takéhoto dopravného systému sú elektrické vozidlá, doplnené o nabíjaciu infraštruktúru, vhodné informačné technológie a legislatívu. Okrem budovania nabíjacej infraštruktúry nevyžaduje elektromobilita žiadne špeciálne zásahy do cestnej infraštruktúry. Zmena zaradenia vybraného majetku do odpisových skupín. Podpora elektromobility vo väzbe na daň z motorových vozidiel.