Vieme predvídať zlacňovanie OZE ? - Zavodníková, Kristína
K prudkému poklesu cien technológií výroby elektriny z obnoviteľných zdrojov nedochádza náhodou. Technológie spojené s využívaním slnečnej či veternej energie totiž z dlhodobého hľadiska vykazujú cenový pokles úmerný rastu ich kumulatívneho inštalovaného výkonu.