Mapa zdravotníckej legislatívy - Fedorová, Katarína
Verejné a individuálne zdravotné poistenie. Poistenci verejného zdravotného poistenia. Platenie poistného na verejné zdravotné poistenie. Rozsah úhrad z verejného zdravotného poistenia.