Hodnotenie marketingového manažmentu vybraného podniku - Almaksus, Lucia
Hlavná charakteristika a význam marketingového manažmentu v organizácií. Analýza vybraného podniku na základe konkrétnej implementácie nástrojov marketingového manažmentu a návrh riešenia na efektívne dosahovanie podnikateľských cieľov organizácie na rôznych úrovniach podniku. Analýza SWOT a PESTLE.