The Role of AI in the Modern Development of the Food Industry, Restaurants, and Hotels - Grimberger, Veronika
Moderné informačné technológie (IT) a umelá inteligencia (AI) dnes zohrávajú dôležitú úlohu pri implementácii kľúčových inovácií v potravinárskom a pohostinskom priemysle. Vďaka inováciám a digitálnym informáciám sa produktivita v týchto sektoroch zvyšuje a možno pozorovať vplyv nahrádzania rutinných činností robotikou, IT a AI. Z tohto dôvodu je dôležité skúmať úlohu nových technológií, najmä robotiky, IT a AI v potravinárskom a pohostinskom priemysle.