Výroční zpráva o činnosti finančního arbitra za rok 2024 - Lix Andraščiková, Jana
Výročná správa o činnosti finančného arbitra za rok 2024 bola na webe publikovaná dňa 12. 5. 2025. Tento súhrnný dokument obsahuje už tradične informácie o pôsobnosti, výsledkoch rozhodovacej činnosti i nákladoch na činnosť.