Vnútrodenný trh naberá na obrátkach - Maier, Robert
Rastúci záujem účastníkov trhu o automatizáciu obchodovania s energiami v rámci celej EÚ vytvára zvyšujúci sa tlak na rozvoj a modernizáciu obchodných platforiem. V reakcii na meniace sa požiadavky trhu bol v rámci slovenskej obchodnej oblasti, ktorá je súčasťou jednotného vnútrodenného trhu s elektrinou v EÚ, realizovaný technologický upgrade systému XMtrade®/ ISOT.