Finančné výkazníctvo a vyplývajúce povinnosti v roku 2025 - Macháčová, Tatiana
Záverečná časť seriálu o finančnom výkazníctve sa zameriava na podrobný rozbor štruktúry a obsahu výkazov Fin 4-04, Fin 5-04 a Fin 6-04. Článok upozorňuje na legislatívne zmeny, ktoré ovplyvňujú vykazovanie záväzkov a ponúka praktické usmernenie pre subjekty verejnej správy pri ich zostavovaní. Súčasťou je aj prehľad kontrolných mechanizmov zabezpečujúcich správnosť údajov.