Konsolidovaná účtovná závierka za rok 2024 - Majorová, Miriam
V predchádzajúcom čísle časopisu sme sa venovali tematike konsolidovanej účtovnej závierky z hľadiska legislatívneho rámca určujúceho povinnosti jednotlivých súčastí konsolidovaného celku, účtovných zásad a metód uplatňovaných pri konsolidácii a vzájomných vzťahov v konsolidovanom celku ako predmete konsolidačných operácií. V pokračovaní seriálu sa zameriame na poznámky ako súčasť konsolidovanej účtovnej závierky.