Zachrání spalovací motory e-paliva? - Adámková, Alena
Zatiaľ čo európska klimatická politika naďalej smeruje k elektrifikácii dopravy, objavujú sa hlasy, že cestou môže byť aj využitie obnoviteľných alebo nízkouhlíkových kvapalných palív v spaľovacích motoroch. To by mohlo umožniť výrobu automobilov s týmto typom pohonu aj po roku 2035.