Hra o čistý priemysel - Kováčová, Marína
Dohoda o čistom priemysle mobilizuje spolu 100 miliárd eur, no nie je právne záväzná. Bude na nej stavať legislatíva, ktorú musí schváliť Európsky parlament aj členské štáty.