Organic Agriculture in the Visegrad Four Countries - Fóthy, Noémi
Bio životný štýl je čoraz dôležitejšou súčasťou našich životov a jeho vplyv na ekonomiku je čoraz výraznejší. V posledných rokoch sa otvorilo čoraz viac podnikov zaoberajúcich sa bioproduktmi. Bioprodukcia je rýchlo sa rozvíjajúcim odvetvím v poľnohospodárstve a na základe štatistík Európskej únie jej ekonomický význam rastie. Charakteristiky ekologického poľnohospodárstva v krajinách Vyšehradskej štvorky.