Vývoj cien energetických komodít v období 03/2022 až 05/2022 - Pišta, Ján
Riziko odstavenia dodávok ruského plynu do Európy kvôli vojne na Ukrajine bolo hlavným faktorom vývoja cien komodít v uplynulom štvrťroku. Kým sa tento konflikt neskončí, bude to tak aj naďalej.