Zmeny rozpočtu po schválení záverečného účtu - Konečná Veverková, Ingrid
v príspevku sa venujeme vykonávaniu zmien rozpočtu obce a rozpočtu vyššieho územného celku po schválení záverečného účtu. Táto téma je aktuálna v súvislosti s novelou zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších prepisov, ktorá bola vykonaná zákonom č. 343/2024 Z. z. a ktorá ovplyvňuje vykonávanie zmien rozpočtu obce a vyššieho územného celku v roku 2025.