Rozpočtové hospodárenie príspevkových organizácií - Konečná Veverková, Ingrid
Článok sa venuje postaveniu príspevkových organizácií vo verejnej správe, ich povinnostiam pri hospodárení s verejnými prostriedkami, pravidlám rozpočtovania, ako aj právam a obmedzeniam pri vykonávaní podnikateľskej činnosti. Upozorňuje aj na časté chyby pri zúčtovaní a poskytovaní príspevkov zriaďovateľom.