Zostavenie výročnej správy za rok 2024 v obciach - Majorová, Miriam
Výročná správa v obciach nadväzuje na individuálnu a konsolidovanú účtovnú závierku obcí. Legislatívny rámec pre výročnú správu ustanovuje zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o účtovníctve“), a to konkrétne v § 22b, § 23 a § 23a.