Neoblíbené cílové skupiny klientů sociální práce - Macková, Jana
Cieľom výskumu bolo zistiť, ktoré cieľové skupiny sú medzi študentami odboru sociálnej práce považované za neobľúbené a prečo to tak je. Výskumné otázky sa zameriavali na identifikáciu dôvodov negatívnych preferencií a na to, ako osobné skúsenosti a prax ovplyvňujú názory študentov na jednotlivé cieľové skupiny.