Účtová trieda 0 – Dlhodobý majetok - Urbanová, Terézia
V nasledujúcom príspevku prinášame 1. časť seriálu, v ktorom sa venujeme problematike účtovania účtovej triedy 0 – Dlhodobý majetok podľa opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky zo dňa 12. 12. 2022 č. Mf/014454/2022-36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre obce, vyššie územné celky a nimi zriadené rozpočtové organizácie a príspevkové organizácie v z. n. p.