Zásady daňového procesu pred obcou - Hrtánek, Ladislav
Daňové konanie pred obcou sa riadi jasnými pravidlami, ktoré majú chrániť práva daňového subjektu a zároveň zabezpečiť spravodlivé rozhodovanie obce. Tento článok vysvetľuje, ako majú obce pri správe miestnych daní postupovať a aké základné zásady musia dodržiavať pri uplatňovaní platnej právnej úpravy.