Rizikové faktory ovlivňující příchod zanedbávaných dětí do dětského centra - Taušek, Terezie
Autori sa venujú problematike zanedbávania detí, následne spomínajú rizikové faktory zanedbávania detí a protektívne faktory zanedbávania detí.