Dôležité osobné prekážky v práci na strane zamestnanca a dočasné prerušenie výkonu práce - Petríková, Lucia
Dôležité osobné prekážky v práci na strane zamestnanca patria do veľkej skupiny prekážok v práci na strane zamestnanca, ktoré majú v aplikačnej praxi zásadný význam. Ktoré situácie možno zaradiť pod dôležité osobné prekážky v práci na strane zamestnanca? Kedy možno zamestnancovi dočasne prerušiť výkon práce?