Pracovné úrazy a choroby z povolania - liberácia zamestnávateľa - Petríková, Lucia
Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu pri pracovných úrazoch a pri chorobách z povolania je osobitným typom zodpovednosti zamestnávateľa za škodu. Pri tomto type zodpovednosti je možná liberácia zamestnávateľa – zbavenie sa zodpovednosti. Aké sú dôvody úplnej - celkovej liberácie a aké sú dôvody čiastočnej liberácie? Ako možno vnímať ľahkomyseľné konanie zamestnanca?